mandag den 12. april 2010

Lime og sort borddækning - det' det de unge vil ha'!

Jeg er blevet taget lidt på sengen og ellers gevaldigt med storm, over den store efterspørgsel der er på sort og limefarvede borddækningsartikler til konfirmation. Aldrig havde jeg troet sorte glaskort ville sælge så godt, eller at sort og lime sat sammen ville ramme så meget plet hos de unge konfirmander. Jeg har en bestemt Marimekko serviet, holdt i netop disse farver, i sortimentet, og den ryger afsted i snart hver 3. ordre.

I sidste uge fik jeg lidt mere hjem i samme farvetone, og jeg viser på billedet nedenfor, hvordan det tager sig ud på et bord. Der er brugt flg. varer:

1. Limegrønne dækkeservietter
2. Hvid stoflignende papirsdug fra Duni
3. Limegrønne papkrus fra Caspari
4. Metalliseret plastikbestik
5. Sort/hvid paptallerken og
6. Sort/hvid serviet, som begge fås i en lime/hvid variant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar