torsdag den 24. juni 2010

Fødselsdagsinvitationer til en 5 års fødselsdag på en sommerdag...


De sidste uger har jeg tjekket DMI ca. en gang i timen. Jeg har med mange midler forsøgt at få vejrudsigten til at vise sol, ingen vind og nogen temperaturer, der gør at man i det mindste kan opholde sig udenfor..og ligemeget har det hjulpet. Men så..... - På søndag melder de så endelig om fuld sol og næsten 25 grader! Og sørme om ikke det fortsætter ind i næste uge. Som en sky for solen er det dårlige vejr glemt, og jeg jubler over, at vi igen kan sidde udendørs på Annas fødselsdag. For kan man ikke det d. 27. juni i Danmark, hvor jordbær og pæoner er på deres højeste, hvornår kan man så regne med det?

Jeg fik lavet disse nemme fødselsdagsinvitationer på ingen tid, og hvad billedet ikke viser er, at de har en let guldglimmereffekt, og farverne i bogstaverne glimter næsten. Jeg skrev med en fuchsia farvet skrift, og for første gang kørte jeg også kuverterne igennem printeren, så adressen så trykt ud. Kortene er i en A5 str. og lavet af paplignende materiale, så de ikke bøjer, og de kan desuden gå i en printer. De blev virkelig fine :)

Fødselsdagsinvitationerne er fra Casparis nye 2010 fødselsdagsservice, hvor der er matchende paptallerkner, papkrus og servietter til. Men dem får jeg ikke lov til at dække op med for fødselaren..hun vil hellere have det helt nye engangsservice med sommerfuglemotiv! Man er vel ikke 5 år for ingenting?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar