onsdag den 4. januar 2012

Konfirmationsplanlægning

I år er det så året, hvor min ældste datter skal konfirmeres. Det er ret vildt. Jeg kan stadig huske min egen konfirmation, næsten, som var det i går, og det var i 1991. Kun 7 år senere kom Emma så til verden, og det er endnu mere vildt at tænke på.
Når jeg normalt pakker ordrer til kunder med konfirmationsvarer, tager jeg mig i at tænke, at det er til sådan nogle 'godt op i årene'-mødre og jeg forestiller mig hvem de er...men jeg er jo selv en af dem!!

Men det gør det jo så meget sjovere at sælge de varer jeg gør, for i år er jeg selv i min absolutte målgruppe. Problemet er dog at jeg ikke kan se skoven for bare træer - skomageren kan ikke vælge sko eller hvad siger man på godt dansk; jeg kan simpelthen ikke længere finde ud af hvad jeg synes er pænt, jeg vil jo helst bare have samtlige af mine pæne varer på bordet! Men det er heldigt at den unge teenager også har en mening. Hun har bare ikke dannet den endnu..så nu er jeg i fuld gang med at fotografere spændende og flotte konfirmations-borddækninger til butikken og producerer lav selv invitationer en masse, og i takt med det gror der små ideer hos hende. Og derimellem skal vi finde en kjole, men ellers er jeg godt med, synes jeg selv.

I øvrigt smed jeg først for 2 år siden mine konfirmationsko ud, for det var fine hvide ballerinaer, som jeg faktisk gerne ville gå i i dag. Og min kjole var en enkel Fransa kjole i 3 dele, og jeg husker stadig kataloget den var fotograferet i, fra en skov og et gods ved Hammel. Det var bare så eventyrligt.

Jeg har fundet en sjov lille sangskriver robot, som på 2 min laver en festsang/anledningstale af den bedre slags. Prøv den selv her: http://www.dr.dk/Undervisning/Sangskriver/festsangsrobotten/festsangsrobotten.htm

Viser lige en af de nyligt lavede konfirmations indbydelser her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar