onsdag den 25. september 2013

Barnedåbs borddækning til drenge

Ja, så gik der et års tid siden sidste opdatering her på bloggen. Det er der flere grunde til, men primært fordi webshoppen vokser og vokser. Så sent som for en time siden var jeg ude for at se et stort showroom/butikslokale, fordi jeg overvejer at udevide webshoppen med en fysisk butik også. Nu må vi se hvad der sker, men vi har mange, mange ideer i støbeskeen.

I mandags fik jeg taget et billede af noget der har ligget mig på sinde længe. Med god hjælp fra min medarbejder, Vibeke, udvalgte vi disse varer til 3 forskellige forslag til drenge barnedåbs borddækning. Vi har bevidst valgt 2 lyseblå nuancer og en turkis, for at man kan se hvordan farverne på produkterne differentierer. Vi ville også gerne have lavet et limefarvet, lyslilla og marineblåt barnedåbsbord, men det bliver næste gang. Alle varerne fås i webshoppen og jeg beskriver nogen af dem nedenfor. Husk at klikke på billedet for at se det større.

 
 
 
 
Vi har brugt bordløbere i 3 forskellige farver
Samt diverse barnedåbspynt
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar