mandag den 14. september 2009

Borddækning til 60 års fødselsdag

Så er svigermors 60 års fødselsdag veloverstået! 59 gæster blev fredag reduceret til 57, og vi nåede at dække bordene om, så alle pladser stemte inden lørdagens fest kl. 12. Bordene var kun 80 cm. i dybden, så der var lige knap med plads til de store tallerkner, alle 3 slags glas, lysestager og vaser, men til gengæld var der fint med plads udenom alle borde og stole og ved buffet'en.
Det ideelle er borddybder på 90 cm. eller derover, men vi gjorde det, at vi stillede alle vandglas over på et seperat bord, og så gør det iøvrigt heller ikke noget at der bliver lidt trangt på bordet efterfølgende - blot det tager sig flot ud, lige når det præsentere for gæsterne! Sådan er jeg i hvert fald..
Festen blev holdt på Det Gamle Gasværk i Brabrand, der er lavet om til en smukt og rustiskt forsamlingshus. Med til lejemålet hører bl.a. en scene, som vi brugte flittigt på dagen til diverse indslag, velkomstdrinks, gavebord og senere legerum for børnene.

Svigermor havde valgt limegrønne papirduge og servietter fra Duni, som jeg først lige får i shoppen i denne uge. Resultatet var mere end smukt! Indbydende, stilfuldt, enkelt. Døm selv.Ingen kommentarer:

Send en kommentar