mandag den 7. september 2009

Fødselsdag for Emma - snart 11 år :)

Så er familiefødselsdagen overstået og ikke mindst er et par hektiske timer (dage!) op til ligeledes overstået...Jeg laver altid timeplaner, når vi skal holde en fest eller fødselsdag, og intet er udeladt, ned til intervaller på 5 min.. Der skal naturligvis laves mad og dækkes bord, men derudover skal der fyldes drikkevarer på køl, fyldes håndsæbe i dispensere, tændes lys, stille velkomstdrink glas frem, bades, fejes ved hoveddør, gøre gavebord klar osv osv.
- På trods af mine skemaer, ender jeg altid med at være bagefter. Bagefter på den måde at jeg render rundt med et håndklæde om håret, halvt i tøjet, mens jeg lige bager nogle butterdejssnegle, og i de 10  min. de er i ovnen, lægger jeg vasketøj i tørretumbler, og sætter en ny vask over (så ligger det ikke fremme, men gemmer sig i vaskemaskinen)..og tager derefter mere tøj på.

Efter i går har jeg lært det. Jeg vil gange alle minutter med det dobbelte, og aldrig mere skal jeg blive overrasket over at være bagefter. Simpelthen. Jeg har også taget konsekvensen af tidligere fødselsdage og købt 4 klapstole i Ikea til 35 kr. stykket, fordi vi altid render rundt i i sidste øjeblik og leder efter stole. Jeg ved jo, at der kommer mange fødselsdage fremover..

Anyway - her er et billede af fødselsdagsbordene. Vi var 24 i alt, så de 6 børn sad oppe i stuen, og alle voksne i alrummet. Temaet var et rødt fødselsdagsbord, men ikke det traditionelle 'rød-hvide'. Vi har lige fået Marimekko servietter i shoppen, og med den røde engangsservice serie fra Caspari blev det en fryd for øjet, samtidig med at det var moderne, som Emma gerne ville have det. Bemærk gerbera dekorationerne - min egen ide med græsstrået, der går over de andre vaser :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar