torsdag den 10. december 2009

Julefrokost 'women only'

Jeg er godt nok ramt af juleri. Har slet ikke haft tid til at skrive om mine planlægninger, men der er skam nok af dem.
I morgen får jeg fx. 10 piger til julefrokost herhjemme, og for en gang skyld skal jeg ikke overveje maden, den står Svineriet nemlig for. 10 kuverter bragt til døren med taxi, det er da for nemt! Så er der indlagt en traditionel pakkeleg med ikke-hadegaver, og jeg har hentet 300 musiknumre via TDC PLAY igår. Naturligvis med et par færdige julemusik playlister samt den nye med Thomas Helmig, Medina og Tina Dickow. Så er der lidt for enhver smag.
Så er der jo lige borddækningen. Jeg tager udgangspunkt i denne Caspari serviet med smukke julekugler, og så har jeg tænkt, at de samme farver julekugler skal gå igen på bordet og hænge på nogle små grene i vaser hen over bordet.
Jeg overvejer stadig, om jeg skal bruge de tilhørende paptallerkner eller om jeg skal dække op  med mine hvide Pillivuyt tallerkner - vil gerne slippe for opvasken samt gøre lidt reklame for mine varer - men omvendt er vi jo netop ikke for mange til, at jeg ikke kan klare den lille opvask efterfølgende..
Bestikket er jeg ikke så meget i tvivl om. Vil meget gerne bruge mormors sølvtøj, men det helt nye sølvlook - engangsbestik skal testes, også ift. om det kan gå i en opvasker, så hvem er bedre testere end 10 husmødre?

Dertil er jeg kommet ligenu. dagen idag skal gå med..arbejde, ja, men nok også med at findre grene i naturen og lave de sidste juletableauer, så her emmer af jul imorgen. Manden er heldigvis ude af huset nogen dage, så han er lykkeligt uvidende om hvilket inferno der udspiller sig her. Det bliver så festligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar