onsdag den 13. januar 2010

Konfirmation anno 2010 og 1990

Hov...det er blevet januar, og der er gået 1 hel måned siden min lille damefrokost! Se nu bare, hvordan sneen har gjort mig, ikke sneblind, men datoblind. Nu er julen overstået, og jeg er i fuld gang med at forberede den kommende højsæson.
Og hold da op, alle dem der skal holde fest i foråret er tidligt ude. Så jeg kæmper en kamp om at få bestilt alle de lækre varer hjem og ikke mindst få dem på shoppen i tide, så specielt konfirmanderne kan få noget at kigge på. Jeg tænker lidt på min egen invitation, da jeg blev konfirmeret...et støvgrønt A4 papir, hvor teksten blev printet (ja, printet!) på. Det var nemlig sejt dengang i 1990, hvis man havde tekstbehandling og endnu mere sejt med en printer. Men alligevel blegner den invitation i forhold til, hvad de unge vil have i dag.. Ja, jeg ved jo faktisk ikke med sikkerhed, hvad de vil have, men forsøger at købe det hjem, der dækker det brede felt. Jeg fornemmer de vil lave det meste selv, for det er en del af hyggen, og vi opruster derfor gevaldigt på vores lav selv invitationer i disse dage.
Om blot 2 år er det min egen datter, der står for tur, men lur mig om ikke hun allerede er i gang næste år, når hun går på jagt på vores lager :)

Til konfirmanderne er jeg også gået igang med at sammensætte flotte borddækninger, men fotos til inspiration er først lige på vej i næste uge. En bestseller sidste år var dog denne serie i engangsservice i det flotteste 'cherry blossom' motiv (=kirsebærblomster). Det er så flot at dække op med, hvis man har konfirmation i april, hvor træerne blomstrer smukt.
I år har serien fået en søster, nemlig blommetræ-blomsterserien. Jeg vil ikke snyde jer for et billede af den her nedenfor samt ej heller af tulipan serien..jeg lover, det ikke bliver det sidste i den følgeton.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar