onsdag den 27. januar 2010

Borddækning live in action

På søndag drager jeg til åbent hus hos http://www.jysk-diner.dk/, hvor jeg har fået lov til at opstille 3 borde, dækket op til fest. Dvs. jeg drager afsted imorgen, torsdag, da jeg er på skiferie søndag, men med lidt logistisk planlægning kan det hele lade sig gøre at gøre klar på forhånd.
Jeg forventer, der kommer rigtig mange konfirmander, der skal have inspiration til, hvad mad de skal servere til konfirmation. Jeg kender ikke Jysk-Diner's mad, men jeg ved det er fair til prisen. Og så er tanken, at de samtidig kan få inspiration til hvilken type borddækning, de kan have på den store dage, og forældrene kan få ideer til hvordan engangsservice også kan se ud...eller få ideer til, hvordan de kan spare opvasken og droppe at leje service.

Så til anledningen har jeg tænkt, at jeg vil dække et bord til konfirmation, et til barnedåb og et til en all-round fest, holdt i sort/lime farver. Så er der lidt for enhver smag, og jeg kan komme omkring både de blå, pink og grønne farver, en typisk helgardering når begge køn er repræsenteret.

Der er ikke så meget ved at skrive op og ned uden at kunne vise herlighederne, så imorgen, når jeg har dækket bordene og fotograferet dem, lægger jeg et lille sneek peak på her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar