mandag den 19. september 2011

Alfred Rudolfs 1-års fødselsdag

Lige siden jeg åbnede min butik har jeg gået og glædet mig til jeg selv skulle holde 1-års fødselsdag, fordi der er sådan nogle søde ting til borddækningen i mit sortiment, og som jeg ofte sender afsted til en masse forventningsfulde kunder, der skal holde fødselsdag.

Endeligt kom da også dagen hvor mit 3. barn, Alfred Rudolf, blev 1 år..men hvad er det man siger; skomageren børn går også i slidte sko? -  og ligeså her. Den lille purk fik ikke skyggen af 1-års fødselsdagstema på sin fødselsdag! Måske fordi vi lige havde fejret teenager-fødselsdag hele weekenden, og måske fordi det var en onsdag, og vi havde alle travlt...i hvert fald røg der i hast en 'Justin Bieber' serviet på bordet i mangel af bedre, og så spiste han sit festmåltid ;-)

Men bare rolig; til næste år tager jeg revanche og har bl.a. indkøbt en sød 'smiling safari' serie kun med lille Alfred - der ELSKER dyr - i tankerne, for det vil han elske på sin 2 års fødselsdag!

Du kan se det søde 1-års fødselsdagstema ved at klikke her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar