torsdag den 22. september 2011

Dekorative Bordløbere

Jeg har en svaghed for bordløbere og kuvertløbere. De gør noget godt på et hvert bord, og specielt kuvertløbere skaber en flot dynamik. (Kuvertløbere går på tværs af bordet fra dig til personen overfor, hvor bordløbere løber langs bordet).
Duni laver de flotteste kuvertløbere og altid med matchende servietter. Det gør det rigtig svært at vælge, hvilke jeg skal satse på til butikken, og nedenfor lægger jeg et billede på fra min sidste nytårsaften, hvor en sort kuvertløber var i spil.

Men bordløbere er jo også fantastisk, de skaber en flot helhed på bordet, og får et rigtig langt bord til at fremstå smukt. Igen har jeg vedhæftet et billede nedenfor fra min datters teenagefødselsdag. Det var jo ikke en stor fest, blot kaffe-og-kagehygge - men man kan stadig godt bruge bordløbere til små fester, fx. i stedet for alt for meget lys og blomsterdekoration.

Den lyserøde crispy bordløber er fra Bækkelund - klik på linket og se den

Den sorte kuvertløber er fra Duni - klik herIngen kommentarer:

Send en kommentar