mandag den 12. oktober 2009

Borddækning i efterårsfarver - mission completed

Jeg havde lidt problemer lørdag med min ellers helt klare borddækningsplan. For at være helt ærlig, så nåede jeg ganske enkelt ikke at komme hen til Bolettes Blomster. Så istedet drønede jeg, stadig iklædt mit forklæde og mens jeg havde flere ting i ovnen, ned til Brabrandhallen og klippede de flotteste blade fra den store murstensmur. Røde og brune efeu samt vinblade, de fåes ikke flottere noget sted her i Brabrand.

Hjem igen med en skov af blade, og så lægge dem på bordet..Men det virkede bare ikke helt. Servietterne med bladene kom ikke til deres ret, hvis jeg lagde for mange blade som pynt på bordet, og det er heller ikke altid lige nemt med de lys, altså..endte op med en gammel kending fra Ikea, den sorte træstage, der er så enkel og flot. (Samt mormors gamle sølvtøj, ej at forglemme.)
Men i hvert fald var det første gang jeg brugte servietterne, og hvor var de bare flotte! Dugen, jeg normalt kalder en gulddug, er faktisk mere noget der ligner årerne i et træ, og det er jo ret moderne for tiden. Det minder mig om en pude fra HM Home, der forestillede et træ. Har lige tjekket, om den stadig er der, men kan ikke finde den i deres shop.

Her er bordet i sin enkelthed. I øvrigt lavede jeg Enebærgryde med bagt kartoffelmos til, en gammel Karoline-klassisker, men altid et hit.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar