torsdag den 1. oktober 2009

Borddækning til Efterårs-Fødselsdag

Min far og hans kone har bedt om hjælp til deres fælles fødselsdag. Det skal bare være hjemme ved dem, men vi bliver 18 stykker, så de vil gerne dække op med engangsservice, og de vil gerne sende en invitation med posten, ikke bare pr. e-mail. Sådan en lille opgave siger jeg jo ikke nej til...:)

Nu er de i forvejen nogle rigtig naturelskere, så det mest naturlige er, at de dækker op med den skønne, skønne paptallerken, tegnet af Karin Fjord Kjærsgaard, som jeg viser nedenfor. Farverne på efterårsbladene er fuldt ud identisk med dem, der er på træerne. I samme efterårsdesign findes invitationskort, som jeg printer teksten direkte ud på - nemt og meget flot! I øvrigt ligesom jeg gjorde med Emmas fødselsdagsinvitationer.

Under paptallerknerne kunne det være flot med en papirdug i en varm farve, og Moire guld papirdugen er måske ikke en tosset ide? Der er jo også de hvide papirsduge fra Duni, men det må ikke blive for fersk i udtrykket, så går det varme efterårshygge af det. Prikken over i'et kunne være bordkortet med blade, som jeg har uploaded nedenfor..Nu må jeg lige høre dem ad.
Servietterne skal også vælges, da det bliver for meget med blad-motivet der også. Det oplagte er at bruge den samme farve som dugen, og der er det da lidt smart at der også er guldservietter, der passer til dugen...jeg tror da egentlig jeg vælger, det skal være den :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar