torsdag den 8. oktober 2009

Servietter til efterårsmiddag

- Nu hvor jeg alligevel har viklet mig ind i et spin af efterår og blade i brændte farver, kan jeg ikke lade være med at vise de sidste 2 servietter, vi har fået i shoppen, og som jeg nok dækker op med på lørdag til vores vennemiddag. (Som nu bliver en afkortet version pga. fodboldlandskampen, men hvem siger at desserten ikke kan indtages i sofaen? ).
Jeg er som altid i tvivl om, hvilken dug jeg vil dække op med, men jeg tror, det igen bliver en farvet papirsdug fra Caspari, så det giver en 'varm og lun stemning'. Farverne i servietten med efterårsbladene (vist nedenfor) passer til flere af vores papirduge, så jeg mangler egentlig bare blomsterdekorationerne og lidt lys..vores Kubusstage er min yndlings, men jeg er evigt bange for at stille den under vores Louise Campell lampe, - kan det ikke smelte, det stads??Ingen kommentarer:

Send en kommentar