tirsdag den 20. oktober 2009

Silkepapir med motiver = juleguf!

Undskyld! Undskyld! Jeg er så tidligt på den, at ikke engang Bilka har fået julepynt op endnu..- Men jeg har fået en kasse fra min leverandør med de lækreste juleting, og hvis der er nogen, der deler min passion for julestads af den ikke-spiselige slags, så kan jeg garantere for, at de heller ikke finder det spor for tidligt.

I kassen gemte sig bl.a. de skønneste ark med silkepapir. Her taler vi ikke om almindelige ensfarvede silkepapir, men om dem med motiver, som man normalt kun finder i USA. Ikke underligt er dem jeg har fået også fra USA, men så meget desto bedre. Prøv lige at se dem her, hva'..(og hvad bedre er; der findes matchende 'til og fra kort' i alle motiverne!)
Jeg ved ikke endnu hvilke, vi tager hjem i shoppen, men skriv en kommentar, hvis du er ægte passioneret og interesseret i nogen af dem :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar